A Hargita Vendégváró   Csíkszereda legimpozánsabb rendezvényközpontja. A minőségi vendéglátáshoz nem csupán a bensőséges, elegáns környezet segíti a vendégeinket, hanem a közel hat éves tapasztalat, a remek konyha, a szakemberekből álló felszolgáló munkatársak és a legmagasabb igényeket is kielégítő, korszerű technikával felszerelt épület.
 A Vendégváró megnyitása óta, évente növekszik a rendezvények száma. Mivel nincs két egyforma esküvő, keresztelő, konferencia, így ezidő alatt folyamatosan fejlődtünk, igyekezve megfelelni minden hozzánk intézett igénynek.
A korszerűen felszerelt, otthonos eleganciájú termeinkben a legfontosabb családi események ugyanúgy honosak, mint a konferenciák, szemináriumok, kiállítások, állófogadások, előadások. Konyhánk jeleskedik a hagyományos székely fogásokban, ugyanakkor a mindenkori gasztronómiai trendekre is nyitottan válaszolunk.
 Az események szervezéséhez örömmel ajánljuk fel az e téren szerzett többéves tapasztalatunkat, amely segítségével magasfokon kihasználhatóak a létesítmény által biztosított előnyök.