Informaţii utile:

Rezervări:

Pentru sezonul principal (aprilie-septembrie), ca consecinţă a interesului sporit, se recomandă rezervarea sălilor cu 8-12 luni înaintea evenimentului planificat.  Acest lucru vă poate aduce  economii materiale  şi vă asigură sala şi data dorită.

În afara sezonului principal, şi pentru evenimentele în zilele de vineri/duminică  vă asigurăm reduceri substanţiale!

Sălile:            Fotografii

Sălile Platina şi Bronz sunt de mărimi identice (400 mp), capacitatea fiecăruia dintre ele ajunge până la: 220 persoane cu mese rotunde, 250 de persoane cu mese dreptunghiulare.  Mărimea ringului de dans rămas în cazurile sus menţionate este de 35 de metri pătraţi. Confortul termic este asigurat în amândouă săli atât de sisteme de aer condiţionat cât şi de sisteme de aerisire moderne.

Mesele rotunde au capacitatea de 10, max 12 persoane,iar din mesele dreptunghiulare se pot  efectua formaţiuni cu orice capacitate dorită. Amândouă tipuri de mese sunt disponibile în amândouă săli.

Imaginea sălilor se poate adapta dorinţelor personale cu ajutorul diverselor decoraţiuni de bază de care dispunem. În momentul de faţă avem cinci variante disponibile:

Decoraţii suplimentare sau diferite se pot utiliza  cu acordul prealabil al Casei Harghita.

Pachetul de nuntă este în întregime personalizat, se creează pe necesităţile, pretenţiile şi avantajul Dvs.  Acest pachet este pregătit până în cele mai mici detalii în cadrul unei întâlniri personale, pe baza planurilor Dvs. Posibilităţile sunt nelimitate de  la servicii parţiale până la serviciu gen “all inclusive”.

Pentru a vă uşura câteva decizii, la cerere preparăm meniul gândit pt. gustare prealabilă.   Se pot cere meniuri de copii, meniu vegetarian, cărţi de meniu personalizate, bannere, pachet cadou…etc.

Aici puteți solicita o ofertă estimativă de la Casa Harghita