Casa Harghita este cel mai impozant centru de evenimente din Miercurea Ciuc.  Aici ospitalitatea de calitate se compune  nu numai din împrejurările  plăcute şi elegante,  dar este ajutat şi de experienţa de aproape şase ani, bucătăria excelentă, ospătari cu experienţă şi nu în ultimul rând clădirea dotată cu tehnică modernă, care se ridică la nivelul celor mai pretenţioase cerinţe.

De la deschiderea sa, Casa Harghita găzduieşte din ce în ce mai multe evenimente, şi deoarece nu există două nunţi, botezuri, conferinţe  identice, în tot acest timp am evoluat continuu în eforturile de a răspunde tuturor aşteptărilor care ne-au fost adresate.

În sălile familiare,  primitoare îsi găsesc căminul atât  cele mai importante evenimente de familie cât şi conferinţe, seminarii, expoziţii. Bucătăria noastră este renumit în bucatele tradiţionale, în acelaşi timp suntem deschişi la trendurile gastronomice contemporane.

Pentru organizarea evenimentelor vă oferim cu drag experienţa noastra, cu ajutorul căruia puteţi folosi la maxim facilităţile Casei Harghita.