Hasznos információk:

Foglalás :

A fokozott érdeklődés miatt ajánljuk a termek lefoglalását 8-12 hónappal a tervezett esemény előtt. Egyrészt mert az előfoglalás anyagi megtakarításokkal járhat, másrészt így tudjuk biztosítani a kívánt termet. Leginkább a főszezonban (április – szeptember) tervezett rendezvények esetén.

A főszezonon kívüli hónapokban, valamint pénteki és vasárnapi rendezvényekre különleges kedvezményeket biztosítunk!

A termek       Képek

A Platina és Bronz termek azonos méretűek (400 nm),  befogadóképességük egyenként: kerek asztalokkal 220 személyig, hosszú téglalap alakú asztalokkal 250 személyig terjed. A fentmaradó táncparkett 35 négyzetméter. Mindkét teremben korszerű légkondicionáló és légcserélő rendszerek biztosítják a komfortérzetet.

Az előterekben  koktélasztalok, kényelmes fotelek, kávézóasztalok, plazma TV  várja  a dohányozni vágyókat, ugyanakkor külön légcserélő rendszer óvja a nem dohányzókat.

A kerek asztalok 10 max. 12 személy étkeztetésére alkalmasak, a téglalap alakú asztalokból a kialakítandó alakzatok függvényében tetszőleges kapacitású asztalsorokat lehet megteríteni.

Mindkét teremben kérhető mindkét típusú asztal.

 Termeink arculatát  változatos alapdíszítéseinkkel lehet  személyi igényekre szabni, ezekből jelen pillanatban öt különböző színösszeállítás áll rendelkezésre:

További dekoráció igény szerint, előzetes egyeztetés alapján szintén alkalmazható.

A kiválasztott esküvői csomag teljesen személyre szabott, Vendégünk igényeire és előnyére építve.  Ezt a csomagot a személyes találkozás alkalmával a tervek, elképzelések alapján, részletes egyeztetés után a megrendelővel együtt allítjuk össze.   A lehetőségek korlátlanok,  legyen szó teljes körű ellátásról vagy rész szolgáltásról.  A választást megkönnyítendő, az ételeket igény szerint előkóstolásra is elkészítjük. Kérhető gyerek és vegetáriánus menü, személyre szabott ültető-, menükártya , banner, köszönet ajándék…stb.

Itt kérhet egy hozzávetőleges árajánlatot munkatársainktól

Egyebek:

A Vendégváró  ápolt kertje és padjai kiválóan alkalmasak úgy fényképezésre mint  egy jó beszélgetésre egy ital mellett a szabadban.  Saját parkolónk tizenöt autónak biztosít helyet.